FEROPLAST

O nama

65+ GODINA ISKUSTVA

FEROPLAST

Naša tvrtka osnovana je davne 1953. godine kao zanatska radnja za izradu predmeta od plastike i metala.

Naziv Feroplast dobila je tek 1979. godine kada su se dogodile mnoge značajne promjene za rast i razvoj tvrtke.

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja proizvoda od plastike i umjetnih smola širokih namjena. Specijalizirani smo za izradu plastičnih proizvoda putem procesa injekcijskog brizganja, kao i za izradu proizvoda procesom vakumiranja, odnosno termooblikovanja vakumom.

Implementacija norme ISO 9001:2015

S ciljem unapređenja poslovanja tvrtka Feroplast donjela je poslovnu odluku o implementiranju norme ISO 9001:2015 sustava upravljanja kvalitetom proizvoda i usluga čime se želimo još jednom potvrditi kao ozbiljan, kvalitetan i pouzdan partner.

Funkcionalnost proizvoda, pouzdanost i trajnost osnovne su značajke naših proizvoda.Zato su svi naši proizvodi izrađeni od originalnog i najkvalitetnijeg repromaterijala renomiranih svjetskih dobavljača, koji je usklađen s međunarodnim normama kvalitete.

Vizija i budućnost

Investicije, planiranje i realizacija osigurali su nam dugoročan rast i razvoj. Već se nekoliko generacija bavi izradom proizvoda od plastičnih masa, a tvrtka se s vremenom proširila i modernizirala.

Razvojem tvrtke, kao što su investicije u osnovna sredstva, radnu snagu te ulaganja u poslovni prostor osigurali smo pouzdanost, kvalitetu, iskustvo i stručnost u izradi proizvoda od plastičnih masa.

Više od pola stoljeća osposobljeno i kvalitetno osoblje omogućuje nam da kontinuirano poboljšavamo kvalitetu i funkcionalnost naših proizvoda, ali i da stvaramo nove i inovativne proizvode od kojih su većina zaštićeni patentom.

U svim segmentima naših djelatnosti imamo preporuke velikih hrvatskih kao i stranih, globalnih kompanija. Stoga nam je zadovoljstvo istaknuti samo neke od naših referenci: Ledo d.d., Metro c&c d.o.o., Končar, KONZUM d.d., Labud d.o.o., Emil Lux GmbH&Co.KG.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Prihvaćanjem prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.