FEROPLAST

DERATIZACIJSKA KUTIJA

DERATIZACIJSKA KUTIJA

– plastična deratizacijske kutije protiv malih i velikih glodavaca kao što su štakori i miševi
– otporna na vodu
– različitih debljina s dotiskom logotipa ili natpisa, te različitih boja

– dimenzija 170x115mm, visine 55 mm; deratizacijska kutija za male glodavce. Kutija svojim oblikom sprječava kontakt s otrovom te je pogodna za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Ima spremnike za hranu i Rodenticide, a u prostorima gdje je zabranjena upotreba kemijskih sredstava može se postaviti ljepilo za glodavce u poseban prostor u kutiji.

– dimenzija 220x195mm, visine 110 mm; deratizacijska kutija za velike glodavce . Izrada je od čvrste polistirenske plastike. Kao i kutija za male glodavce i kod ove kutije nema kontakta s otrovom. Može se koristiti vani i u zatvorenim prostorima. Ima posebne spremnike za hranu, Rodenticide i ljepilo za glodavce. Izrađuju se prema zahtjevima kupaca u željenim bojama, različitih debljina  s logotipom ili natpisom po zahtjevu kupca

Ako ste zainteresirani za naše usluge obratite nam se sa povjerenjem.

Ukoliko ste izabrali nešto iz našeg asortimana gotovih proizvoda ili da bismo vam ponudili najbolje rješenje za realizaciju vašeg proizvoda budite slobodni kontaktirati nas. Svaki kupac naših usluga postaje naš klijent kojeg susrećemo s poštovanjem.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Prihvaćanjem prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.